Wednesday, December 22, 2010

Your Url Story Contest


url saya : http://akumahubuku.blogspot.com

Maksud aku mahu buku..

Aku
Maknanya saya

Mahu
Sinonimnya hendak

Buku
Bahan yang boleh dibaca

Sebenarnya url ni diadaptasi daripada tajuk buku AinMaisarah sebab saya minat AinMaisarah. Nak kata tak minat tu, tak la kot sebab semua buku beliau saya dah baca. Huhu, saya bubuh nama ni sebagai url sebab saya nak buat blog ni sebagai blog buku. Dah banyak dah blog macam ni, sebelum url ni saya nak letak url lain tetapi dah ada orang pakai dah tinggal url ni tak dak sapa lagi buat.

Saya tag:
Raihana
Fatin Nur Afiqah

sila click gambaq kat ataih untuk join.

2 comments:

  1. tuh dia org penang ka kedah nih?
    hehe
    tq join
    tggu update nanti nah?
    :)

    ReplyDelete

Join 7daypromos.com
Salam, jom la join ni! Sehari satu klik, lama-lama jadi kaya~